Nieuws


Op deze pagina vindt u alle nieuwtjes rondom Joop.

20.01.2013 'n Dagje uit in 't museum!

In de maand December en Januari heeft Joop wel drie korte animaties voor het Museum Speelklok in Utrecht ingesproken. Ook komt zijn stem uit de toeters die door 't hele museum hangen in zowel het Nederlands én het Engels.
De films zijn geanimeerd door Frodo Kuijpers. Productie is in handen van Ramon Verberne van Il Luster Producties en de opnames zijn gedaan bij Bob Kommer Studio's in Den Haag.
Hieronder kun je een tweetal films bekijken:
De Techniek film.
De Herenhuis film.

24.12.2012 Bekende BelVrienden was 'n succes!

22 en 23 December waren de dagen van de Bekende BelVrienden. Een goed doel dat Joop heeft geïnitieerd en samen met Karin van As en hulp van Samen1Stem heeft opgezet. Het hele weekend lang kwamen stemacteurs naar 't callcenter Agilis in Amsterdam om daar, als hun tekenfilmpersonages, te bellen met zeer zieke kinderen die met de kerst in 't ziekenhuis lagen. De actie was een groot succes en de reacties waren prachtig! Reden genoeg om dit in 2013 ook voort te zetten!
Op de foto pagina kun je een mooie groepsfoto zien!

14.12.2012 Superheldentijd!

Gisteren is Joop opeens veranderd in een Superheld! Hij sprak namelijk de stem in van Neutron, een jongeman die zijn superkrachten nog niet helemaal in de hand heeft. Hebben jullie de serie Young Justice al eens gezien?

25.11.2012 Joop is een drieling!

Kennen jullie de gemene buitenaardse drieling Hexus, Vexus en Nexus al? Joop gaat deze karakters van een stem voorzien in Redakai, de Schaduw van Lokar. Kunnen Ky, Maya en Boomer deze nieuwe krachtige tegenstanders verslaan? Joop hoopt natuurlijk van niet. ;)

07.08.2012 Joop spreekt 'n krokodil in in Taz-Mania!

Vanaf nu zal Joop te horen zijn als de alligator Axl, in de tekenfilmserie Taz-Mania! Een tekenfilm die Joop zelf als kind heeft gekeken! Hopelijk krijgt 'ie die Tasmaanse Duivel te pakken! Kijken jullie ook naar Taz-Mania?

05.06.2012 Joop doet een vaste rol in Tickety Toc!

Joop zal vanaf nu te horen zijn in de peuterserie Tickety Toc! De serie zal uitgezonden worden op Nick Jr. en Joop zal zijn stem lenen aan het konijntje Hopsaroe! Jullie kijken toch ook?

14.01.2012 Joop van den Beucken Producties bestaat 1 jaar!
Het is precies 1 jaar geleden dat Joop zich in heeft geschreven bij de kamer van koophandel! Om dat te vieren geeft Joop de komende maand (t/m 14 Februari) 15% korting op het inspreken van een voice over voor radio of tv! Wees er snel bij!
Voor meer informatie mail naar: mail@joopvandenbeucken.nl of vul het contactformulier in.

30.11.2011 Hoorspel verkrijgbaar!
"De Witte Wolf Huilt," het hoorspel dat vorig jaar door Joop gemaakt is, is nú beschikbaar via de digitale distributiekanalen! Koop nu het hoorspel digitaal via iTunes, of bestel een de cd uitgave via het contactformulier op deze website!

Speciaal om te vieren dat het album verkrijgbaar is, kunt u hieronder luisteren naar de eerste track van het hoorspel!
Veel luisterplezier!

21.11.2011 Website update!
De website is geüpdatet met een hele nieuwe pagina! Na veel verzoek is de pagina Voice Over aan de website toegevoegd.
Kijk snel op de link om de nieuwe demo's te beluisteren!

08.10.2011 Joop speelt een rol in Lucien!
Joop is gecast in de korte film Lucien, die in 2013 op het Nederlands filmfestival te zien zal zijn. Hij zal de rol van Michaël gaan spelen, een boerenknecht die op manipulatieve manier probeert te krijgen wat hij wil hebben. Joop nam voor de productie ook al de rol van casting acteur op zich.
Kijk voor meer informatie op: www.luciendefilm.nl

01.10.2011 Joop stopt met Weekend Wake Up Call.
Vanaf 1 Oktober 2011 stopt Joop met de uitzendingen van het populaire zaterdagochtendprogramma "Weekend Wake Up Call." "Door het verschillende werk dat ik opeens aangeboden krijg, kan ik mij niet meer voor de volle mep geven met een radioprogramma," zei Joop, "en als ik er niet voor 100% voor kan gaan, dan doe ik het liever niet."

17.05.2011 Joop doet een stem in Stitch!
Binnenkort zal Joop's stem te horen zijn als een regisseur uit de ruimte, en wel in de televisieserie Stitch! Joop leende zijn stem aan het karakter Peter, een Aliën die naar de aarde komt om een film op te nemen.

15.04.2011 Nieuwe website online!
Het was ondertussen de hoogste tijd voor een nieuwe website en zie hier het resultaat. Vanaf heden kunt u ook mijn audiocolumns beluisteren en kunt u via de nieuwspagina op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Joop van den Beucken Producties.

15.04.2011 Start Joop van den Beucken Producties
Joop van den Beucken staat vanaf 14 januari 2011 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel